<<< se du inte Menyn vänster, click här!
 

7 dagar Familjensemester i Värmland

Our house Vi erbjuder olika aktiviteter för hela familjen.
På 7 dagars äventyr bo ni hos oss på ett vandrarhem. Ni får planera med oss vilka aktiviteter ni skall göra välja för dagen.
I erbjudandet ingår boende, kanottur, dressinfärd, mountainbiketour, en ridhäst, klättergård, bergvandring, fiske och bad.och den som vill en häst och vagntur. Det finns också möjlighet att besöka en gammal gruva i Persberg, mineralmuseum i Långban, Trollstigen och museum i Lesjöfors.
Gård

Boende

max mottagendet är 2 familjer per vecka. På våren använder vi anlägningen för skolklassresor. Duschrum, kök och matrum är för gemensamt bruk. Det finns även en stor ateljé där kan man spela pingis och omgås.
På gården kan varje rum består av 4-7 sängplatser Varmvatten, 2 spisar, disk och tvättmaskin, bastu, 4 duschar, 4 toalett.
Det finns även olika spel exempelvis brännboll, kubb, badminton, fotboll, m.m.

room
kanot1

          Kanottur

Kanotturen är planerad som en dagsupplevelse men det bestämmer ni själva. Utrustning som flytväst och extra sits ta ni med.
Vi kommer att skjutsa/hämta er till/från platsen. Sträckan är ex.vis 5 km lång hela sjön är 16 km lång, kanske en utmaning för den ambitiösa.
Det finns gott om möjlighet att grilla på öar eller folktomma stränder. Givetvis får man ta med mat och fika.


      Dressinåkning

.... på den gamla Järnvägsspår som blev nerlagd 1968. Det går att åka till Tretjärn via Sågen 35 km norr och 20 km söder mot Lesjöfors. Det blir cirka en dagstur eller bestämmer ni själva.

Lunch eller fikapaus är stor möjlighet samtidigt kan man plocka svampar, blåbär, hallon m.m.

Mountainbikes

Ni har tillgång till vara mountainbikes medan ni bor hos oss. På vara vägar kan man cykla i lugn o ro. Det finns nästan ingen traffik! Då kan man njuta naturen!

 

Riding

Ni får en häst på gården, använder den när ni vill och tar hand om den som din egen. Ridningen kommer att ske på egen hand. Det finns möjlighet att rida på ridbanan, i skogen eller på vara vägar. Vi har olika hästraser som haflinger, arablandningar, nordsvenska, noriker, lettisk kallblod och ardenner. Det går att hyra en extra häst, eller man låna en häst nån gång från den andra familjen och vice versa. Våra hästar är snälla, väluppfostrade, söta och gulliga!

Klättergård

Det finns på gården en liten klätterpark med 8 sektioner som ni har möjlighet att använda. Det är en stålvajar anlägning som går från träd till träd 4m i luften. All säkerhets utrustning finns på plats. Ni få instruktioner innan det bär av.

Bergvandring

Ett vackert berg som heter ”Riskaberg” kommer ni att vandra. Berget är cirka 490 meter hög. Det är det största berget i nordöstra Värmland. På toppen av berget är det myssigt att ta en fikapaus. 

Fiske och bad

Badplatsen ligger 100 meter från gården. Där kan man fiska till exempel abborre och gädda. Ni kan också paddla kanot på tjärn. Ni får bestämma själva när ni vill bada och fiska.

Häst och Vagn

Någon dag under denna vecka kan en häst och vagntur ordnas. Vi kan kommer överens en dag när en häst finns tillgänglig.

'

MAT

Maten ingår inte i programmet. Vanligtvis fixar man maten själv. Men det går att beställa hos oss. Vi kan även laga asiatiska rätter.

 

PRIS:

för hela paketet kostar 2500 SKR/p,
barn 2000 Skr (t. 15år)

inkl. moms, inga extra koster tillkommer

För mat:

       frukost 45 Skr
           Lunch 65 Skr
                 Middag 85 Skr

Detta är en upplevelse som hela familjen kan uppskatta! Ett riktigt äventyr för stora och små! Passa på och boka nu - här! - eller mejla!

Vi ses och välkomna!

 

Telefon: +46(0) 855 925 044
Mobil: +46(0) 703 111 440
Email: px@ponyonly.net